Partnereink


Stratégiai partnerünk a TELMON Kft.

Biztosítja igény esetén minden klubtag részére a személyi riasztóeszközöket, valamint a 24 órás diszpécserközpontot a riasztás jelzéseinek fogadására, és a szakszerű segítség kiküldését.

A Telmon Távfelügyeleti Szolgáltató Kft. 1999-ben alakult, teljes egészében magántulajdonú biztonsági társaság. A tulajdonosok célja az volt, hogy a cég a távfelügyeleti szolgáltatásban egy olyan irányt képviseljen, ami a hatóságokkal korrekt együttműködést alakít ki és szolgáltatásaival komoly szerepet vállal a közbiztonság javításában. A Telmon Kft. rendelkezik minden olyan engedéllyel, amelyek a hatályos törvények és jogszabályok szerint a vagyonvédelmi tevékenység ellátásához szükségesek. A szolgáltatás minőségét munkatársaink több mint tíz éves biztonságtechnikai és távfelügyeleti tapasztalata és a folyamatos szakmai továbbképzések biztosítják.

Telmon Kft. logója

www.telmon.hu

Együttműködő partnerek:


Spider Speciális Mentőcsoport

Különleges mentési helyzetekben klubtagjaink számíthatnak a Spider Mentőcsoport segítségére. Vészjelzés esetén közvetlen kapcsolatban vannak a 24 órás diszpécserközpontunkkal.


Közrend, közbiztonság megteremtésében hivatalos partnerünk a Miskolci Önkormányzati Rendészet. Miskolc közterületén bármilyen rendellenesség esetén bátran lehet hívni akár az ingyenes zöld számot.


MIGE

Az erdő, természetjárásnak megvannak a szabályai, ha nem tartjuk be, könnyen szenvedhetünk balesetet. Miskolci Gombász Egyesület szakemberei, gombavizsgálói előadásaiból megismerhetjük a biztonságos természetjárás ismereteit. Tartalmas kikapcsolódási lehetőséget kínálnak klubtagjaink részére, a különböző területekre szervezett gombatúrákkal.


gyorikapulogo református gyülekezet

Az egyházak minden élethelyzetben tudnak biztonságot, lelkibékét nyújtani. A Miskolc Felsővárosi Református Egyházközség lekipásztorai vállalták, hogy a család, szeretet, összetartozás érzéséről és egyéb nyugalmat erősítő gondolatokról beszélnek és beszélgetéseket tartanak, nem csak hívőknek. Fiataloknak középiskolai rendszer keretei között különféle művészeti tanórákat tartanak.


4dance Táncstudió

A bűnmegelőzés tekintetében fontos szempont, hogy a fiatalok kellő tartalmas elfoglaltságot kapjanak és lekössék a szabad energiájukat. Rengeteg pozitív élmény lehetőségét kínálják klubtagjaink részére a 4Dance Club és Tánc és Musical Studió. Nem csak fiatalok részére, 0-100 éves korig bárki találhat élménydús többszintű szórakozást.


Miskolci Ju Jitsu Egyesület

Az önvédelmi ismeretek magas szintű képviselője a Miskolci Jujitsu Egyesület. A hatékony fogások megismerését és megtanulását biztosítják, akár versenyszintű képzés keretei között is. Ajánlott nőknek és gyerekeknek, a magabiztos megjelenés érdekében.


 


A képen a következők lehetnek: szöveg


Megszólaló Kezek Közhasznú Alapítvány

 

Legfontosabb feladatuk a hátrányos helyzetű gyermekek zenei képzése, de emellett szívesen vállalják a zeneművészeti intézményekbe történő felvételire való előkészítést is.

http://www.megszolalokezek.hupont.hu/#ixzz5foASKlX8


Klubtagjaink család tagjaikkal összetartást erősítő közös problémamegoldó játékban vehetnek részt. Egészen kisgyermekestől felnőtt korú gyermekekkel közös élményben részesülhetnek a családi kohézió elérése érdekében.


A képen a következők lehetnek: 2 ember, ülő emberek

Győri kapu – Kapuzörgető

A „Kapuzörgető” TOP 6.9.2-16-MI2-2017-00003 projekt megvalósítója az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület és Miskolc Város Kultúrájáért Közalapítvány.

Célunk, hogy jól menjenek a dolgaink, és ez akkor szokott így lenni, ha teszünk érte! Közösségeket építünk, mert a közösségekben teljesedünk ki! Egy közösség terveket, célokat ad, erőforrásokat mozgósít, értékrendet állít, eredményeinket jelzi és őrzi, mértéket szab, kontrollt gyakorol.