A különleges pénzügyi kultúráról

Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Az köztudott, hogy nem mindenki tud a pénzzel bánni, pedig mindenki foglalkozik vele. Kinek kevesebb adatik meg belőle, kinek több.

Abban egyetérthetünk, hogy foglalkozni kell a pénzzel, mivel ez a kialakult fizető eszközünk. Nevezhetjük bármilyen devizának, használnunk kell. Kialakult már egy stabil használati formája, ami fokozatosan átalakulóban van. Volt, amikor nemesfémekből készítették, majd papírpénzt nyomtattak.

Maximinus_denarius 5_Silver_US_Dollars_1896

bankkartya_biztonsag letöltésAz internet elterjedésével egyre jobban eltolódik a pénz használata a virtuális világban jellemző elektronikai használat felé. Ez természetes és haladnunk kell a korral. Ma már a bankok is virtuális módon kezelik, így utalunk át és így nézzük meg a bankszámlánkat.

Az okos telefonok elterjedése egy újabb küszöbpontot jelent a pénz használatban. A japánok kidolgozták a QR kódot, ami kétdimenziós adathordozó komplexum. 1,2,3,4 és A,B,C,D kombinációkból gyakorlatilag végtelen számú variációt lehet létrehozni. Eddig még nem sikerült senkinek se feltörnie, ezért mondhatjuk rá, hogy biztonságos.

QR kódomqr-kod

Ebből adódik, hogy QR kód segítségével akár okos telefonunkon is biztonságosan kezelhetjük pénzünket. Külföldön néhány országban már elterjedt használati forma, hogy QR kód segítségével fizetnek, akár villamoson, buszon is, a kód leolvasásával egyenlítik ki a vételárat. A képre és ide kattintva regisztrálhatsz az előnyöket hordozó rendszerhez. Nevet nem kell megadni és személyes adatokat, csak e-mail címet és egy általad megadott négy jegyű számsort, amit csak Te használhatsz. Ajánlód Csősz Ottó a kódja: 11884406. Teljesen ingyenes, ajándékba adom a lehetőséget, sok sikert és örömöket a vásárlásaid során.

Magyarországon is van egy fiatal informatikai szakember, aki megalkotta ennek rendszerét és egy jól képzett csapat állt mögé, hogy elterjessze és megismertesse az emberekkel. Kidolgoztak egy jól működő érdekeltségi rendszert hozzá, amivel mindenkinek érdekében áll használni a kódot, hiszen pénzügyi gyarapodást hoz mindenkinek.

A gyermekek nagyon fogékonyak az informatikai ismeretekre, velük nem lesz nehéz megtanítani az új irányvonalat. A felnőttek pedig az anyagi gyarapodásukkal a családjuk pénzügyi biztonságát teremthetik meg. Kockázat nincs a QR kód használatával, hiszen nem jár semmiféle költséggel. Mivel a környezettudatosság is fontos szempont a mai világunkban, ezért a manuális pénzt egyre jobban fogja felváltani a virtuális fizetési mód.

A Családtagok Védelmére Alapítvány csatlakozott a GO!STORE Magyarország rendszeréhez, mivel meggyőződésünk hogy ez a vívmány anyagi biztonságba helyezheti a családok tagjait.

Csak olvasd le a fenti kódot egy QR kód olvasó programmal és regisztrálj azokhoz a vásálók közé, akik különleges pénzügyi gyarapodást kívánnak elérni.

Amennyiben többet is szeretnél megtudni a számos előnyeiről a rendszernek, regisztrálj a klubba és vedd fel elérhetőségünkön a kapcsolatot velünk.

Ide kattintva elindíthatja a pénzügyi tranzakciót.