Családtagok anyagi védelme!

Igyekezzen kiküszöbölni a munkájának gátló tényezőjét!

Családok anyagi forrását megteremtő hátráltató tényezők kiiktatásának egyik megoldásához mutatunk lehetőséget.

A családok pénzkereső tagjai a lehetőségeikhez képest igyekeznek a legjobb pénzkereseti forrást megtalálni. Dolgoznak vállalkozásban, állami cégnél, mellékállásban (a fekete munkáról most nem kívánok szólni). Mindenki a képességéhez megfelelő munkát kívánja ellátni, a lehető legtöbb anyagi forrást megkeresni.

Ez természetes, vannak szorgalmasabbak, kevésbé szorgalmasak, ügyesebbek, kevésbé ügyesek.

Aki már tett le az asztalra valamit, és fel tud mutatni érdemeket, az a családjának is jobb körülményeket tudott már teremteni.

Nagyon fontos, a munkahely védelme, ezt mindenki a saját módján köteles megtenni. A cégek, állami vállalatok jó működésének egyik alapkövetelménye, hogy a meglévő árú készletek, tárgyi eszközök, szabályos módon mozogjanak, meglegyenek a kellő helyen és időben.

Sajnos sok munkahelyen nem megfelelő a szakértelem, kevésbé naprakészek a szabályzók ismeretével még a szakemberek sem. Ennek eredménye képen a jól működő, jól fejlődő cégek is kevésbé haladnak, sorozatosan hiányok keletkeznek. Nem beszélve azokról a vállalkozásokról, akik a saját szakterületükön képzettek, mégsem fejlődik az elvártnak megfelelően a cégük, az időről időre megjelenő hiányok miatt.

Ebben kíván alapítványunk segíteni minden fejlődni akaró vállalkozásnak, állami cégnek, a leltározást elvégezzük a partner cégünkkel, minden egyes dolgozónak kellő oktatást tudunk adni a kellő anyagkezelésről, számviteli ismeretekről. Ezzel nagymértékben elkerülhető a tájékozatlanságból adódó leltárhiány, megteremthető a pontos anyag nyilvántartás, eszköz kezelés!

Szakértő gárdánkkal állunk az Önök rendelkezésére, igényeiknek megfelelően!