Rendvédelem értesítése a biztonságunkért!


Hogyan segíthetjük a rendőrség munkáját legjobban?

A rendőrség, a katasztrófavédelem, ide sorolhatjuk a mentőket is, a nap 24 órájában folyamatosan készenlétben állnak arra, ha szükséges segítséget nyújtsanak a bajbajutott, megtámadott embereknek, az egész ország területén!

Nagyon fontos a gyors segítség, de ezt csak akkor tudják megtenni, ha azonnal jeleznek nekik. Erre hozták létre a 112-es segélyhívót, viszont mivel az országban ez központilag működik, meglehetősen lassú, mindennapi gyakorlat mondatja, legalább 10 perc, mire oda kapcsolnak a megfelelő illetékességű területre.

Ezt az értesítést meggyorsítottuk a klubban azzal, hogy olyan személyi riasztó eszközöket adunk klubtagjainknak, amik képesek gps jelzés alapján azonnal azonosítani a riasztás helyszínét, a diszpécserközpontnak. Ezáltal azonnal tudják a helyszínre küldeni a megfelelő segítséget! Jelezze szándékát elérhetőségünkön!

Telmon Kft. diszpécserközpont

Gyors segítséget kap ezáltal a bajbajutott, viszont a rendőrség is sokkal eredményesebben végezheti munkáját, ami részükre is jelentős eredményeket jelenthet.